Mom training: entrenament funcional en el postpart sense impacte

 

Com és l’activitat?

Activitat dirigida a dones que es trobin en situació de postpart. Treballarem el reforç de la faixa abdominal i el sòl pelvià amb hipopressius i treball del CORE, i començarem a tonificar la resta del cos, alhora que afegim més exercicis de cardio. Mom-training! és un entrenament funcional que encara no incorpora l’impacte a les seves rutines, però permet que comencis a viure sensacions amb el teu cos com ho feies abans de l’embaràs.

.

Quins són els objectius?

– Millorar la resistència cardiovascular.
– Millorar l’activitat i força muscular.
– Recuperar i enfortir la faixa abdominal i el sòl pelvià.

.

A partir de quan puc començar?

Es pot començar si és un part vaginal, passada la quarantena i si és una cesària, passats 2 mesos. En qualsevol dels dos casos, si desitges iniciar-te abans, necessitaràs un informe o permís mèdic.

Les dues sessions del matí estan recomanades per a post-part de 0-6 mesos. L’horari de tarda, a partir dels 6 mesos fins que es desitgi seguir realitzant l’activitat.

.

Durada de la classe:

1h

.

Roba de l’alumne:

Roba còmode i tovallola. La classe es fa amb calçat esportiu.

.

A càrrec de:

Bàrbara Puyo, fisioterapeuta.

.

Horaris Juliol 2019:

Matí:

Dijous de 10.20 a 11.20h

Tarda:

Dimarts de 17.30 a 18.30h

Horaris Agost 2019:

No hi haurà classe.

Preus:

Quota mensual: 36€/mes (1 classe a la setmana) – 60€/mes (2 classes a la setmana) [Combinable amb mom training! Entrenament funcional postpart o bé ioga mare-nadó]
Quota classe individual: 15€

 

** Matrícula: 10€ antics alumnes o bé 20€ nous alumnes. Promoció inici de curs: 50% de descompte fins el 8 de setembre i el 25% dte del 9 al 16 de setembre.
** Disposem d’una classe de prova gratuïta per activitat, si desitges saber-ne més, envia un correu per inscriure’t a una classe de prova i vine. El primer mes, pagues la part proporcional del mes que queda.

Demana més informació a: activitats@movimentnat.com o al 625233948

 

Altres activitats que et poden interessar:

– Ioga per a mares i nadons

– Recuperació física postpart