Express Training

 

hipopresivos-mujer

Com és l’activitat?

És una classe en format reduït de 3/4 d’hora per aprofitar el migdia. Els hipopressius és una manera de treballa el complex abdominopèlvic, específicament; i la resta del cos, en general. El seu funcionament es basa en una respiració (una apnea espiratoria) i una obertura costal, acompanyats d’unes posicions concretes que ajuden a reforçar aquesta zona, millorar problemes d’esquena, d’incontència urinària, prolapses i redueixen el perímetre abdominal. En aquesta activitat, també hi incorporem exercicis de CORE que respecten i reforçen el sòl pelvià i la zona abdominal.

.

Quins són els objectius?

– Disminució de la pressió cap al sòl pelvià i la cavitat abdominal.
– Millora del control postural.
– Enfortir la faixa abdominal i el sòl pelvià.
– Millora de patologies com: incontinència urinaria, debilitat perineal, prolapses, hèrnies umbilicals, abdominals o pèlviques.

.

Durada de la classe:

45 min

.

Roba de l’alumne:

Roba còmode i tovallola. La classe es fa amb mitjons.

.

A càrrec de:

Bàrbara Puyo, fisioterapeuta

.

Horaris Juliol 2019:

Tarda:

Dimarts de 14 a 14:45h

Horaris Agost 2019:

No hi haurà classe

.

Preus:

Quota mensual: 31€/mes (1 classe a la setmana)
Quota classe individual: 15€

** Matrícula: 10€ antics alumnes o bé 20€ nous alumnes. Promoció inici de curs: 50% de descompte fins el 8 de setembre i el 25% dte del 9 al 16 de setembre.
** Disposem d’una classe de prova gratuïta per activitat, si desitges saber-ne més, envia un correu per inscriure’t a una classe de prova i vine. El primer mes, pagues la part proporcional del mes que queda.

Demana més informació a: activitats@movimentnat.com