Pelvic gym

Com és l’activitat?

És una activitat pensada per a totes aquelles persones amb problemes a nivell de sòl pelvià i faixa abdominal. És una activitat on treballaràs la zona a través d’exercicis de tonificació del sòl pelvià (kegel), reforç de la faixa abdominal (hipopressius i exercicis de core), millora del treball en equip del sòl pelvià i la faixa abdominal, increment de la consciència corporal de la zona i millora de postura.

 

Quins són els objectius?

– Millora i/o recuperació dels problemes derivats d’un “mal funcionament” de la musculatura pelvica i abdominal, com: la incontinència urinària, incontinència de gasos i fecal; prolapses pèlvics; diastasis dels rectes abdominals o bé hipotonia abdominal.
– Millora de l’activitat muscular i articular, disminuint els dolors musculars i posturals.

 

Durada de la classe:

1h

 

Roba de l’alumne:

Roba còmode i tovallola. La classe es fa amb mitjons.

 

A càrrec de:

Bàrbara Puyo, Fisioterapeuta

Horaris Juliol 2019:

Tarda:

Dijous de 19.15 a 20.15h

Horaris Agost 2019:

No hi haurà classe

Preus:

Quota mensual: 36€/mes (1 classe a la setmana)
Quota classe individual: 15€

** Matrícula: 10€ antics alumnes o bé 20€ nous alumnes. Promoció inici de curs: 50% de descompte fins el 8 de setembre i el 25% dte del 9 al 16 de setembre.
** Disposem d’una classe de prova gratuïta per activitat, si desitges saber-ne més, envia un correu per inscriure’t a una classe de prova i vine. El primer mes, pagues la part proporcional del mes que queda.

Demana més informació a: activitats@movimentnat.com