Acupuntura per a la fertilitat

Un embaràs és un moment molt desitjat. Peró de vegades costa que arribi la notícia. És un procés en què en el cos han de succeïr molts processos perquè tot segueixi endavant com ho desitjem.

L’acupuntura és una tècnica mil·lenaria que surgeix a Xina. Des del punt de vista de la fertilitat, és una teràpia molt útil per a ajudar al cos a aconseguir l’embaràs.

Segons peró el moment en el què us trobeu el procediment serà un o l’altre…

Si esteu buscant un embaràs de manera natural:

 

És una bona manera de començar. Al final l’acupuntura, et dóna l’oportunitat de preparar el cos per a què estigui en les condicions òptimes per a una gestació.

Pel què fa el tractament és una combinació de recomanacions nutricionals i dieta, segons la medicina tradicional xinesa; remeis naturals i la pròpia acupuntura. És important, saber doncs que si voleu començar un tractament caldrà fer canvis en l’estil de vida, ja que el tractament és una combinació dels 3 elements (dieta, remeis i acupuntura). D’aquesta manera serà més probable notar millores i per tant, augmentar les probabilitats d’embaràs.

Prèviament a la 1a visita, us enviem un qüestionari, que heu de dur imprés i omplert. D’aquesta manera, la 1a visita es basa en aquest qüestionari, la dieta i una primera sessió d’acupuntura. (80€). Per tal de poder dur a terme aquest procés, la primera visita té una durada d’hora i mitja.

En la segona visita, treballareu amb la kinesiologia, una tècnica que testa sobre el pacient quines són les deficiències nutricionals o què necessita el cos. Després del testatge, es procedeix amb la sessió d’acupuntura. (la segona visita té un cost de 70€)

Després les sessions regulars tenen un cost de 50 euros i duració d’una hora. Les sessions
d’acupuntura van canviant en funció del moment del cicle de la pacient i el que s’hagi detectat que cal treballar després de la primera visita.

Normalment cal fer entre 6-7 mesos de tractament i la periodicitat depent de com vagi avançant. La veritat és que és molt personal i ens adaptem molt a la situació de la pacient.

Si esteu buscant un embaràs per FIV o IA:

 

L’acupuntura és molt recomanable i la situació ideal és fer una preparació prèvia de 3 mesos al tractament
de reproducció assitida. D’aquesta manera podràs millorar la dieta i l’estil de vida, trobar un equilibri hormonal per respondre millor a la medicació. Si no disposen d’aquests 3 mesos, no passa res. Es pot procedir a donar recolzament amb l’acupuntura durant tot el procés, tant si es fa estimulació dels ovaris, abans de la punció dels òvuls; abans i després de la transferencia d’embrions i durant l’espera del resultat d’embaràs (que es diu prova de la beta).

L’acupuntura doncs s’encarregarà de donar recolzamen a cada fase i també ho farà en funció de la resposta de la pacient o com es trobi. Per exemple: si no està funcionant la medicació i no hi ha resposta ovàrica, llavors, s’estimula amb l’acupuntura per a que els òvuls creixin i siguin suficientment madurs. També ajuda a estar més tranquil·la, que també ajuda.

Si ja esteu en el cicle d’estimulació o en el cicle d’inseminació, us recomanem que passeu a fer sessions regulars (tot i que inicialment, si es diposa del temps, fer una entrevista, una dieta específica,…).

On?

MOVIMENT NAT:
Plaça de l'Àngel, 15 ppl 3a
08202 - Sabadell (BCN)

Contacta amb nosaltres:

vanessa@movimentnat.com o bé info@movimentnat.com

Truca i demana hora:

937276895 o bé
651816314

Hores concertades

Tarifes:

1a VISITA D'ACUPUNTURA PER A LA FERTILITAT

80€

Demana hora

2a VISITA D'ACUPUNTURA PER A LA FERTILITAT

70€

Llegir el text. Demana hora

VISITA DE SEGUIMENT D'ACUPUNTURA PER A LA FERTILITAT

50€

Demana hora

Professional que t'atendrà:

Vanessa Castillo

Acupuntora i kinesiologa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *