COMBO TODDLER VERD

COMBO TODDLER VERD

Sóc el joc de vaixella d’entrada perfecte per a nens que gaudeixen del seu menjar. Dins de la caixa, rebreu un plat, un bol, una tassa amb un alimentador de palla de silicona i dues palletes i una cullera. Faig el regal perfecte per a la dutxa del nadó, l’aniversari i les vacances.

El meu bol i el meu plat tenen una capacitat d’aspiració excel·lent, les seves bases de succió de silicona desmuntables s’ofereixen als cinc nuclis eco rascals ™ i funcionen amb un mecanisme hermètic per assegurar-se que s’adhereixen fermament a la trona o a la taula.

El plat, el bol i la tassa estan fets de bambú que és un material natural, orgànic, reciclable, biodegradable, cultivat i collit sense l’ús de pesticides.

Són fàcils de netejar i són frescos al tacte.

Les bases de succió de silicona desmuntables, els alimentadors per a tasses i els alimentadors per cullera estan fabricats amb silicona 100% aprovada per la FDA, lliure de plàstic, BPA, PVC, plom i ftalats.

Instruccions de cura

M’hauria de rentar abans d’utilitzar-lo amb aigua tèbia i sabó i esbandir-lo bé; així també m’agrada que em cuidin després del seu ús.

No m’agrada passar massa calor ni massa fred, així que si us plau, no em poseu a microones, forns, esterilitzadors, rentavaixelles o congeladors; pot ser que sembli que estigui bé, però duraré més si no.

Hauria d’utilitzar-se sempre amb la supervisió d’un adult.

Els alimentadors de cullera de silicona es poden desmuntar per a la neteja. Controleu l’ús.

Ens preocupem per vosaltres, els vostres fills i el nostre planeta. Tots els embalatges eco rascals ™ estan fets amb targeta reciclada.

50,00

Disponibilitat: Només en queden 2 en estoc

No trobes el que busques?
No saps què escollir?
T’assessorem!

Truca'ns!

Ens trobaràs de dilluns a divendres
al 93 727 68 95 i al 651 81 63 14

Entrevista gratuïta

En 15 minuts analitzarem el teu cas i t'ajudarem a escollir els serveis que més et convenen. Pots venir personalment o connectar-te online amb les nostres professionals.

Escriu-nos!

Per email a info@movimentnat.com
 o per Whatsapp al 651 81 63 14