DISCS LACTÀNCIA – NEGRES

DISCS LACTÀNCIA – NEGRES

Els discs de lactància rentables Imse Vimse de cotó orgànic estan especialment dissenyats per a absorbir aquestes petites pèrdues de llet materna que poden donar-se durant la lactància entre les preses del bebè. El seu ús evita que la humitat es filtri entre la roba i la mulli, aportant tota la protecció perquè aquests petits degotejos no resultin tan incòmodes.

A l’ésser de tela, es poden rentar i reutilitzar tantes vegades com vulguem, per la qual cosa són més ecològics i a la llarga econòmics. Mantenir el mugró sec entre les preses prevé l’aparició d’esquerdes i irritacions per la qual cosa és recomanable utilitzar discos que recullin aquestes petites fugides.

Són de 12 cm de diàmetre i estan confeccionats en el seu interior amb cotó orgànic 100%, un teixit altament absorbent i natural, per la qual cosa està especialment indicat per a una major cura de la pell del mugró, que durant la lactància és encara més sensible. Compten amb una capa exterior impermeable que evita les filtracions de llet cap a la roba, però transpirable, la qual cosa permet a la pell respirar amb normalitat evitant irritacions.

Són discos molt fins i discrets, que no es notaran sota la roba.

Cada bosseta conté 6 discos de lactància unitalla.

15,00

Esgotat

No trobes el que busques?
No saps què escollir?
T’assessorem!

Truca'ns!

Ens trobaràs de dilluns a divendres
al 93 727 68 95 i al 651 81 63 14

Entrevista gratuïta

En 15 minuts analitzarem el teu cas i t'ajudarem a escollir els serveis que més et convenen. Pots venir personalment o connectar-te online amb les nostres professionals.

Escriu-nos!

Per email a info@movimentnat.com
 o per Whatsapp al 651 81 63 14