FULAR ELÀSTIC PORTANADONS BOBA SERENITY WRAP GRIS

FULAR ELÀSTIC PORTANADONS BOBA SERENITY WRAP GRIS

El fulard elàstic portabebès Boba Wrap és un portabebès ergonòmic que consisteix en una tela elàstica que s’ajusta a la perfecció i distribueix el pes equitativament entre les espatlles, el maluc i l’esquena, de manera que s’adapta amb gran comoditat a qualsevol adult. S’ajusta perfectament al cos del nadó i respecta la posició natural adequada per al seu desenvolupament. És molt fàcil d’utilitzar, ja que un cop lligat, pots posar i treure el nadó sense necessitat de desfer el nus. Per tot això, el fulard elàstic Boba Wrap Serenity és el portabebès que recomanem per al porteig de nadons.

La versió Boba Wrap Serenity és ideal per a la calor a causa de el teixit de viscosa de bambú, que el fa molt més fresc que els altres fulards elàstics. La viscosa de bambú és un material natural amb propietats termo-reguladores i que ajuda a mantenir la frescor a l’estiu i la calor a l’hivern. A més, absorbeix la humitat i la transpiració molt més ràpid que el cotó.

Des del naixement i fins als 10 quilos (fins i tot ideal per a nadons prematurs). Gràcies al suau teixit, mai hi ha punts de pressió en el nadó. Utilitzat per al mètode cangur als hospitals.

Teixit de viscosa de bambú molt fresc i lleuger. Ideal per la calor i per al fred gràcies a les propietats termo-reguladores d’aquest material.

Molt fàcil d’utilitzar! Per a tot tipus de pares i mares doncs es realitza un senzill nus de base (preanudado) i després es col·loca a el nadó sense necessitat de treure’s el fulard.

Talla única (5.5 metres), apte per a qualsevol portador.

Mans lliures! Suport real, subjecció i retenció completes que permeten que puguis tenir les mans lliures mentre porteas.

Ajustament personalitzat. Cada vegada que es lliga el fulard es pot acomodar per adaptar-lo als contorns únics de el cos del nadó i del teu.

Varietat de nusos en posició davant, al maluc i a l’esquena. El porteig a l’esquena requereix més precisió pel que el recomanem quan es té més experiència. Es pot fer el mateix nus que amb el fulard elàstic clàssic.

Es pot rentar a màquina per a una neteja més fàcil.

Afavoreix la lactància materna en qualsevol moment i en qualsevol lloc

Inclou instruccions amb fotografies i informació de seguretat i beneficis.

Producte certificat per l’Institut Internacional de Displàsia de maluc (International Hip Dysplasia Institute).

Característiques d’ús:

Edat del nadó: de 0 a 1 any aprox.

Pes del nadó: <3kg - 10kg.

Posicions: recomanem davant, encara que permet el porteig al maluc i a l’esquena.

Ús: continuat

Època: tot l’any, ideal per l’estiu.

Descripció tècnica:

Talla: única (vàlid per a qualsevol portador)

Materials: 68% viscosa de bambú, 25% cotó i 7% spandex

Dimensions: 5,5m de llarg

Fabricant: Boba Inc.

Rentable: a màquina en aigua freda. No poseu a l’assecadora. No recomanem fer servir suavitzant.

Compleix la Normativa Europea de Portabebés

49,95

Esgotat

No trobes el que busques?
No saps què escollir?
T’assessorem!

Truca'ns!

Ens trobaràs de dilluns a divendres
al 93 727 68 95 i al 651 81 63 14

Entrevista gratuïta

En 15 minuts analitzarem el teu cas i t'ajudarem a escollir els serveis que més et convenen. Pots venir personalment o connectar-te online amb les nostres professionals.

Escriu-nos!

Per email a info@movimentnat.com
 o per Whatsapp al 651 81 63 14