PORTA PER ALS MONSTRES

PORTA PER ALS MONSTRES

Aquesta bufona porta monstruosa ajuda al seu fill a travessar una fase important del seu desenvolupament: el pensament màgic. Aquesta porta monstruosa estimula la imaginació del seu fill i ofereix una forma divertida i lúdica de descobrir coses noves i / o tranquil·litzar a un nen quan el necessita. El seu fill té problemes per a agafar el son a causa dels monstres imaginaris sota el seu llit? Què tal si colpeges la porta d’aquest petit monstre abans d’anar al llit per a trobar-te amb les amistoses criatures que viuen darrere d’ella? Segurament et treuràn les pors.

Decora la paret al voltant de la porta del monstre amb els adhesius (inclòs un grapat d’adhesius que brillen en la foscor) per a donar la benvinguda als nous amiguets.

Muntatge de la porta petita: triï una posició en una paret llisa just damunt del sòcol, un armari o un prestatge. Asseguri’s que la superfície estigui llisa, seca i neta. Fixi la porta a la paret amb cola, cinta adhesiva de doble cara o massilla adhesiva reutilitzable.

Contingut: Porta amb finestra rodona i balda. Inclou 78 adhesius (37 d’elles brillen en la foscor). Material adhesiu per a porta no inclòs.

Mesures: Porta: 10,2 x 15 x 0,8 cm

Composició: Porta: Fusta. Adhesiu: Vinil

Color: negre, blanc

11,95

Esgotat

No trobes el que busques?
No saps què escollir?
T’assessorem!

Truca'ns!

Ens trobaràs de dilluns a divendres
al 93 727 68 95 i al 651 81 63 14

Entrevista gratuïta

En 15 minuts analitzarem el teu cas i t'ajudarem a escollir els serveis que més et convenen. Pots venir personalment o connectar-te online amb les nostres professionals.

Escriu-nos!

Per email a info@movimentnat.com
 o per Whatsapp al 651 81 63 14