WINNER FLOW

WINNER FLOW

El *insuflador *Winner flow és una eina utilitzada en el concepte *ABDO-MG® (Mètode Guillar-me) , mètode de rehabilitació abdominal que combina la respiració regulada per un filtre (*Winner flow) i l’estimulació abdominal provocada per la pròpia respiració, respectant la fisiologia corporal.

L’objectiu principal del concepte *ABDO-MG és permetre recuperar una faixa abdominal competent i integrar els reflexos *abdominoperineales en els gestos de la vida diària.

L’ús del *insuflador *Winnerflow permet el tractament primerenc immediatament després del part i després d’una cirurgia abdominal. També pot ser utilitzat durant l’embaràs per a tonificar els músculs abdominals que es troben distesos i en el part, per a guiar la respiració en les contraccions i baixar al bebè pel canal de part, reduint la necessitat d’utilitzar fòrceps o ventosa i de realitzar una episiotomia.

Com col·locar-ho? Posicionament

S’ha de col·locar en la boca introduint el *Winner Flow entre els llavis fins a la primera brida. No s’ha d’estrènyer el *Winner Flow entre les dents, sinó entre els llavis, i ha de quedar en direcció perpendicular al rostre durant tota la durada de l’espiració activa.

Elecció del calibre de pressió del *Winner Flow

El *Winner Flow és un *insuflador que ofereix una sèrie de calibres de pressió adaptats a qualsevol morfologia.

El *Winner Flow incorpora una brida de regulació del cabal expiratori, permetent l’elecció del calibre (de 2,5 a 0). En principi, es recomana començar en 1 en la primera sessió en posició horitzontal i trobar el calibre adequat, fins a aconseguir 4-5 segons.

Si no s’aconsegueix aquest interval de temps, s’haurà de reduir el calibre: 0,8 es representa amb 1 punt; 0,6 amb dos punts verticals; 0,4 amb 3 punts verticals i 0,2 amb quatre punts verticals. Per contra, si s’excedeix aquest interval de temps, caldrà augmentar l’obertura del *Winner Flow.

Consells per a triar un calibre adequat:

1 – Triar un calibre del *Winner Flow adequat i introduir-ho en la boca fins a la brida.

2 – Si el tòrax està bloquejat o rígid, el diafragma està tibant o l’abdomen és incompetent (feble, dilatat o distès), seleccionar un calibre petit, inferior a 1.

3 – Bufar sense prendre aire prèviament. Es tracta de la condició d’una bona pràctica del concepte. El temps de bufo, regular, sense acceleració ni bloqueig, ha de durar 4 segons. Si no s’aconsegueix un interval de temps de 4 segons, caldrà disminuir el calibre del *Winner Flow per a acabar en 0,2, que es representa amb quatre punts verticals, o fins i tot en 0. Si s’excedeix l’interval de temps, s’haurà d’augmentar el calibre gradualment.

4 – La recuperació d’un abdomen competent i, per tant, un bufo competent, permet arribar al calibre 2,5.

5 – En aquest moment caldrà passar a la manera «Tonificar» i utilitzar calibres cada vegada més petits. Els calibres petits utilitzats a l’inici del tractament serveixen posteriorment per a crear una resistència al bufo (musculació). Amb l’objectiu de crear resistències al bufo, és essencial expirar sense inspiració prèvia.

6 – En posició asseguda alta, el bufo sembla més fàcil perquè es facilita el descens del tòrax durant el bufo per la gravetat. Tenint aquestes consideracions en compte, el calibre del *Winner Flow sol ser gairebé sempre major que l’utilitzat en posició horitzontal.

7 – La posició del diafragma a l’inici de l’expiració en el *Winner Flow determina l’orientació de les pressions:

7.1 – Sense presa d’aire prèvia, la musculatura abdominal empeny les vísceres i el diafragma distès cap amunt.

7.2 – Una inspiració profunda abans de bufar produeix un descens del diafragma cap avall. La utilització d’un calibre petit del *Winner Flow frena la pujada del diafragma permetent dirigir les pressions cap avall, en direcció a l’òrgan en qüestió.

Seguir sempre les recomanacions del terapeuta en l’elecció dels diferents calibres.

9,99

Disponibilitat: En estoc

No trobes el que busques?
No saps què escollir?
T’assessorem!

Truca'ns!

Ens trobaràs de dilluns a divendres
al 93 727 68 95 i al 651 81 63 14

Entrevista gratuïta

En 15 minuts analitzarem el teu cas i t'ajudarem a escollir els serveis que més et convenen. Pots venir personalment o connectar-te online amb les nostres professionals.

Escriu-nos!

Per email a info@movimentnat.com
 o per Whatsapp al 651 81 63 14