Let’s go training

Com és l’activitat?

Entrenaments d’1 hora, dirigits tant a homes com a dones. En el cas de les dones, cal que hi hagi hagut un treball previ de faixa abdominal i sòl pelvià, així com una recuperació de la musculatura general del cos, en cas d’haver estat mare. Treballarem en forma de circuit, modificant intensitats a mesura que anem millorant. Potenciarem el treball de força muscular de tot el cos i extremitats, alhora que intentem millorar el treball cardiovacular.

També hi ha l’opció d’ampliar l’entrenament a casa, i l’entrenadora us farà arribar una programació mensual amb un o dos entrenaments, segons desitgeu.

OPCIONS:

  1. 1 entrenament setmanal a Moviment Nat, dirigit per l’entrenadora. Es pot venir a entrenar els divendres 13.30h. (Quota mensual: 38€)
  2. Entrena 1 dia a Moviment Nat i 2 a casa. Es proporcionarà una programació mensual, per tal de realitzar 2 entrenaments setmanalas a casa. L’entrenament a Moviment Nat serà dirigit per l’entrenadora, i es pot escollir l’hora d’entrenament (divendres a la 13.30h) – (Quota mensual: 56€)

Quins són els objectius?

– Incrementar la resistència cardiovascular.
– Millorar l’activitat i força muscular.
– Enfortir la faixa abdominal i el sòl pelvià.

Durada de la classe:

1h

Roba de l’alumne:

Roba còmode i tovallola. La classe es fa amb calçat esportiu.

A càrrec de:

Maria Closas, INEF especialitzada en activitats físiques en l’embaràs, postpart i per la dona.

Horaris curs 2019/20:

Matí:

Divendres 13.30h a 14.30h

 

Preus:

  • Opció 1: 38€/mes
  • Opció 2: 56€/mes

** Matrícula: 10€ antics alumnes o bé 20€ nous alumnes.
** Disposem d’una classe de prova gratuïta per activitat, si desitges saber-ne més, envia un correu per inscriure’t a una classe de prova i vine. El primer mes, pagues la part proporcional del que queda de mes.

Demana més informació a: activitats@movimentnat.com o al telèfon 651816314.

Cistella