Mom training


 

Com és l’activitat?

Activitat dirigida a dones que es trobin en situació de post-part. Treballarem el reforç de  la faixa abdominal i el sòl pelvià amb hipopressius i treball del CORE, i començarem a tonificar la resta del cos, alhora que afegim més exercicis de cardio. Mom-training! és un entrenament funcional que encara no incorpora l’impacte a les seves rutines, però permet que comencis a viure sensacions amb el teu cos com ho feies abans de l’embaràs.

Quins són els objectius?

– Incrementar resistència i cardio.
– Millorar l’activitat i força muscular.
– Posar les mares en forma, tenint en compte la seva anatomia.
– Enfortir la faixa abdominal i el sòl pelvià.

A partir de quan puc començar?

Es pot començar si és un part vaginal, passada la quarantena i si és una cesària, passats 2 mesos. En qualsevol dels dos casos, si desitges iniciar-te abans, necessitaràs un informe o permís mèdic.

Les dues sessions del matí estan recomanades per a post-part de 0-6 mesos. L’horari de tarda, a partir dels 6 mesos fins que es desitgi seguir realitzant l’activitat.

 

Durada de la classe:

1h

Roba de l’alumne:

Roba còmode i tovallola. La classe es fa amb calçat esportiu.

A càrrec de:

Maria Closas, INEF especialitzada en activitats físiques den l’embaràs, postpart i per la dona.

 

 

Horaris curs 2019/20:

Dimecres de 18h a 19h

Dijous de 10.30 a 11.30h

Preus:

Quota mensual: 38€/mes (1 classe a la setmana) – 63€/mes (2 classes a la setmana) [Combinable amb recuperació física postpart o bé ioga mare-nadó]
Quota classe individual: 15€

 

** Matrícula: 10€ antics alumnes o bé 20€ nous alumnes. Promoció inici de curs: 50% de descompte fins el 8 de setembre i el 25% dte del 9 al 16 de setembre.
** Disposem d’una classe de prova gratuïta per activitat, si desitges saber-ne més, envia un correu per inscriure’t a una classe de prova i vine. El primer mes, pagues la part proporcional del mes que queda.

 

Demana més informació a: activitats@movimentnat.com

 

 

Altres activitats que et poden interessar:

– Ioga per a mares i nadons

– Recuperació física postpart

Cistella