Us preguem que us prengueu un temps per llegir aquestes condicions, ja que són importants per diversos motius:

– Perquè informen sobre les nostres polítiques en diverses temes, entre elles, preus, comandes, lliuraments i devolucions.
– Perquè protegeixen els vostres drets com a clients i els nostres drets com a empresa.

A més, heu de saber que el fet de realitzar una comanda a www.movimentnat.com equival a l’acceptació plena i sencera de les condicions de venda que es detallen a continuació.

Condicions de venda i preguntes més freqüents:

1.- Sobre MovimentNat.com i aquestes condicions:

MovimentNat.com és propietat de Salut en Moviment 2012, S.L. Una societat limitada amb domicili a Plaça de l'Àngel, 15, ppl 3, 08202, Sabadell (Barcelona), inscrita al Registre Mercantil de Barcelona el 11 de gener de 2012, Tom 42.931, Foli 22, Full B 419593, Inscripció 1ª, amb número de CIF B-65.695.739 Si us voleu posar en contacte amb nosaltres (Salut en Moviment 2012, S.L.) podeu fer-ho per telèfon al 93 727 68 95, per correcte electrònic en info@movimentnat.com o per correu postal a l'adreça fiscal que figura a dalt. Salut en Moviment 2012, S.L; es reserva el dret a la modificació de les Condicions de Venda, així com l'Avís legal o la Política de Privacitat sense previ avís. És per això, recomanable que els llegiu sempre abans de fer una comanda.

2.- Àmbit geogràfic i disponibilitat dels productes.

Els articles i serveis que s'ofereixen a través de www.movimentnat.com estan únicament disponibles per a Espanya Peninsular, Balears, Portugal, Alemanya, França, Holanda, Luxemburg, Bèlgica, Polònia, Àustria, Itàlia, Regne Unit i República Txeca. Encara que és la nostra voluntat la de complaure a tots els nostres clients, totes les comandes de productes estan subjectes a la disponibilitat dels mateixos. En aquest sentit, si es produeixen dificultats quant al seu subministrament, no queden articles en estoc o es produeixen problemes d'inventari, ens reservem el dret de facilitar informació sobre productes o serveis similars. Òbviament, si no desitja fer una comanda d'aquests productes substitutius, et reemborsarem qualsevol quantitat que poguessis haver abonat.

3.- Comandes i cancel·lacions

Comandes Hem intentant fer una comanda a través de www.movimentnat.com sigui intuïtiu i fàcil. No obstant això, si en algun moment tens algun dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres al 937276895 o al 651816314 o per mail a info@movimentnat.com. Recorda que el nostre horari d'atenció al públic en dies laborals és de 10h a 13.30h i de 16h a 20h. Recorda que realitzar una comanda en www.movimentnat.com equival a l'acceptació plena i sencera de les condicions de venda pel que si tens algun dubte, val la pena que l'aclareixis abans de finalitzar la teva comanda. Important: Una comanda no tindrà plena validesa fins que es rebi el pagament associat a la mateixa i per l'import exacte convingut. En cas de pagaments per transferència bancària, el destinatari del pagament haurà de coincidir exactament amb l'indicat en www.movimentnat.com. Cancel•lacions La teva comanda comença a processar des del moment en què confirmes la compra. Ara bé, el teu comanda pot cancel•lar sempre que no s'hagi lliurat per al seu repartiment. Això sol passar cada dia a les 17h, encara que pot variar. Si vols cancel•lar la teva comanda, si us plau contacta'ns a través del telèfon al 93 727 68 95 de dilluns a divendres abans de les 17:00h.

4.- Preus

Els preus en www.movimentnat.com inclouen sempre els impostos aplicables segons la tipologia de producte. D'altra banda, les despeses d'enviament no formen part dels preus dels productes i s'afegeixen posteriorment una vegada s'ha iniciat el procés de compra, però sempre abans de finalitzar-lo. Com a client, sempre tindràs un resum dels imports que es van a aplicar abans de realitzar el pagament, i aquest resum diferenciarà entre preus de producte i despeses d'enviament (sempre amb impostos inclosos). Per obtenir informació detallada sobre les despeses d'enviament, si us plau consulteu el punt següent.

5.- Enviaments, terminis de lliurament i despeses d'enviament.

Salut en Moviment 2012, S.L. es compromet a lliurar les comandes en perfecte estat en la direcció que ens hagis proporcionat. Tingues en compte que no acceptem lliurar comandes en apartats postals. Els lliuraments es realitzen habitualment - En un termini de 24 o 48 hores hàbils per a Península i poden arribar a prolongar a 4 dies hàbils per a Balears. - En un plaç de 4/5 dies hàbils per a Portugal, Itàlia, Alemanya, França, Holanda, Luxemburg, Austria, Polònia, Regne Unit, Rep. Checa i Bèlgica. El termini de comptabilització és dia hàbils espanyols des de la recepció de la comanda i pagament en el nostre sistema, i sempre que la comanda contingui tota la informació necessària per poder processar-lo. No es fan lliuraments en Dissabtes, ni en Diumenges, ni en Festes locals o nacionals. Eventualment pot ser que tinguem a www.movimentnat.com alguns articles que, per les seves característiques, tinguin terminis de lliurament superiors a les habituals. Si és així, aquests articles tindran el seu termini de lliurament particular especificat a la fitxa de producte. El lliurament es realitza a través de coneguts serveis de missatgeria. En cas de sol•licitar-ho, Salut en Moviment 2012 S.L. posarem al teu a disposició les dades sobre el teu enviament (com el nombre de seguiment, per exemple) d'agència per la qual li va a arribar el mateix i número de telèfon de l'empresa de missatgeria. Recorda que les despeses d'enviament no estan incloses en els preus dels productes. Les despeses d'enviament són els següents: - Tarifa plana de 5,90 euros (IVA inclòs) per a tot el territori peninsular. - Tarifa plana de 12 euros (IVA inclòs) per Illes Balears. - Tarifa plana de 35 euros (IVA inclòs) per a Portugal, Itàlia, Alemanya, França, Holanda, Luxemburg, Austria, Polònia, Regne Unit, Rep. Checa i Bèlgica. Transport gratuït En cas que una comanda superi els 80 euros (IVA inclòs) les despeses d'enviament seran GRATUÏTES per a Espanya peninsular. En el cas de les Illes Balears, l'import de compra que dóna dret a ports gratuïts és de 120 €. Aquest import és de 250 euros per a la resta de destinacions europees: Portugal, Itàlia, Alemanya, França, Holanda, Luxemburg, Austria, Polònia, Regne Unit, Rep. Checa i Bèlgica. A més Moviment Nat es reserva el dret a realitzar promocions amb les despeses d'enviament.

6.- Promocions i cupons descompte.

Les promocions, preus especials o ofertes publicades en www.movimentnat.com són vàlides fins a fi d'existències. Salut en Moviment 2012, S.L. es reserva el dret a variar el preu dels productes i les ofertes especials sense previ avís. Ocasionalment Salut en Moviment 2012, S.L. llança codis promocionals (cupons de descompte) per al benefici dels seus usuaris i promoció de la seva pàgina web. Alguns d'aquests codis requereixen que l'usuari es registri com a usuari de www.movimentnat.com Salut en Moviment 2012, S.L. no pot respondre pels codis promocionals publicats en webs o mitjans impresos aliens a Salut en Moviment 2012, S.L. Els cupons de descompte, no suposen en cap moment un mitjà de pagament i per tant, no estan subjectes a les mateixes condicions que la resta de mitjans de pagament. Per tant no es poden canviar per diners, ni usar parcialment i poden estar subjectes a una sèrie de restriccions com: nombre de vegades que es poden usar, persona que els pot utilitzar, data de validesa determinada, comanda mínima i marques o grups de productes per als quals es poden utilitzar.

7.- Formes de Pagament

Hi ha 3 formes de pagament acceptades a www.movimentnat.com: Targeta de crèdit a través de la plataforma segura del Banc de Sabadell: sense cost per al comprador. Les dades confidencials són transmeses directament i de forma encriptada (SSL) a l'entitat financera corresponent que fa de mediadora del pagament. Les dades sobre les targetes de crèdit ja no queden registrats en cap cas al nostre web. Transferència bancària a Banc Sabadell: sense cost per al comprador. www.movimentnat.com informarà a l'usuari sobre el número de compte on fer la transferència. Important: el termini de lliurament començarà a comptabilitzar un cop rebuda la transferència i haver comprovat que les dades del receptor de la mateixa coincideixen exactament amb els de Salut en Moviment 2012, S.L. Contra reemborsament: amb un cost addicional de 2,99 euros per al comprador que seran sumats a l'import total a abonar. Els cupons descompte no es consideren mitjans de pagament, són només descomptes aplicables als preus estipulats.

8.- Devolucions de producte

Has de saber que per Llei (Article 71 de la Llei 3/2014 del 27 de Març) tens, com a consumidor, un termini mínim de catorze dies naturals per exercir el dret de desistiment, és a dir, de devolució del producte pel motiu que sigui. Moviment Nat et garanteix aquest dret i a més el millora amb les següents condicions. Devolucions per producte incorrecte o per producte defectuós. Si reps un producte danyat o incomplet o el producte no es correspon amb el que vas sol•licitar, pots tornar-lo en un termini de 14 dies naturals des de la recepció sense cap cost per a tu. Per a això, si us plau escriu un correu info@movimentnat.com o contacta'ns al 99 727 68 95 en el nostre horari d'atenció al públic en dies laborals és de 10h a 13.30h i de 16h a 20h. Et reemborsarem la totalitat de l'import de la teva compra, despeses de transport inclosos, en un termini de 7 dies un cop rebut i comprovat el paquet retornat, i a través del mateix mitjà de pagament que vas utilitzar en la compra. Recorda que el producte ha de retornar en el seu embalatge original, i contenir el 100% dels documents, guies i accessoris indicats en les instruccions. No poden rebre articles que mostrin un mal ús per part del client. Resta de devolucions (pel motiu que siguin) Recorda que Registrar-se com client és molt senzill i totalment gratuït. Si un producte és retornat a Salut en Moviment 2012, S.L. perquè el destinatari es trobava absent en tots els intents de lliurament i no s'ha pogut acordar una nova data o lloc de lliurament amb l'operador de transport, procedim a reemborsar l'import de la comanda amb impostos, però no les despeses d'enviament.

9.- Característiques dels productes i garanties.

Salut en Moviment 2012, S.L. garanteix el compliment del Text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, garantint la reparació o la substitució del producte en cas que aquest no sigui conforme al contracte sense cap cost per al consumidor.

10.- Servei postvenda i comunicacions.

Salut en Moviment 2012, S.L. disposa de diversos canals per donar servei als dubtes, aclariments, reclamacions, peticions o qualsevol altre tema que pugui interesar als nostres clients Per correu ordinari: Salut en Moviment 2012, S.L. Plaça de l'Àngel, 15 ppl 3 08202 Sabadell - Barcelona (SPAIN) Per correu electrònic info@movimentnat.com Per telèfon 937276895 o bé 651816314 A través del Formulari de contacte del web A la pròpia pàgina www.movimentnat.com en punxar sobre l'enllaç ``Contacte`` Així mateix t'informem que les comunicacions de Salut en Moviment 2012, S.L. es realitzen a través de format electrònic (majoritàriament correu electrònic) amb la qual cosa, quan es formalitza la comanda s'accepta que la comunicació sigui d'aquest tipus, sense prejudici de tots els drets reconeguts per la llei.

CONTACTE

Aquí et deixem a la teva disposició aquest formulari de contacte. D'aquesta manera ens pots preguntar el què necessitis i ens posarem en contacte amb tu, el més aviat possible. Per tal de resoldre els teus dubtes.