AMPOLLA TRIXIE TIGRE 350ml

AMPOLLA TRIXIE TIGRE 350ml

Aquestes ampolles juganeres són imprescindibles quan surts amb els infants. Amb una selecció d’animals alegres diferents, cada petit trobarà al seu company preferit per a sortir!

L’ampolla està feta d’acer inoxidable, per la qual cosa és l’alternativa perfecta i sostenible a les ampolles de plàstic d’un sol ús. El material és lleuger, altament resistent a qualsevol impacte i no allibera substàncies tòxiques en l’aigua. L’ampolla és fàcil de netejar, a causa de la simplicitat en el disseny.

Utilitza un raspall per a ampolles, aigua tèbia amb detergent o simplement posi l’ampolla en el rentavaixella! Les ampolles són completament a prova de fugides. La tapa pràctica està dissenyada perquè les mans petites puguin obrir-la i tancar-la fàcilment. Cada ampolla està equipada amb una corda amb la qual pots transportar-la fàcilment o penjar-la en una motxilla.

L’ampolla petita té un volum de 350ml, la gran de 500 ml. Totes dues ampolles tenen un disseny fi perquè s’adapti bé a les mans dels nens petits i es pugui guardar fàcilment en la motxilla o en la motxilla escolar. L’ampolla ve amb una tapa.

20,95

Esgotat

No trobes el que busques?
No saps què escollir?
T’assessorem!

Truca'ns!

Ens trobaràs de dilluns a divendres
al 93 727 68 95 i al 651 81 63 14

Entrevista gratuïta

En 15 minuts analitzarem el teu cas i t'ajudarem a escollir els serveis que més et convenen. Pots venir personalment o connectar-te online amb les nostres professionals.

Escriu-nos!

Per email a info@movimentnat.com
 o per Whatsapp al 651 81 63 14