Consultes

Fisioteràpia

La fisioterapia és la disciplina que t’ajudarà a recuperar el benestar i l’equilibri corporal en els àmbits traumatològic, uroginecològic i obstètric, pediàtric o respiratori, entre d’altres.

T’ajudarà en totes aquelles afeccions que impliquin un desequilibri en el sistema músculoesquelètic. 
Les podem treballar des de la teràpia manual, les mobilitacions, els estiraments..

És aquell àmbit de la fisioterapia que s’encarrega de tractar els problemes que impliquin el sistemes urinari, reproductor i també digestiu. Ja sigui en un periòde al voltant de la maternitat o no, com per exemple en casos d’operació o hèrnies.
Per a treballar tot allò relacionat amb el sòl pelvià o la faixa abdominal (conjunt abdominolumbopèlvic) fem ús de tècniques de teràpia manual, tractaments de biofeedback, electroestimulació i activitat física (hipopressius, mètode 5P, treball de CORE,…).

En aquest àmbit la fisioteràpia posa al punt de mira a les criatures, des del seu naixement fins a l’adolescència, ja sigui una criatura amb normodesenvolupament o no.   La fisioteràpia l’ajudarà en el desenvolupament motriu, neurològic i sensitiu a través de la teràpia manual, la facilitació de moviments i la reeducació d’aquest.

La fisioterapia va vinculada al cos i al moviment, i la respiració és un dels moviments del cos que no deixem de fer mai al llarg de la vida. 
La salut respiratoria és importantissima, sobretot en els infants i més en un moment en què la contaminació i els processos que afecten al sistema respiratori estàn a l’ordre del dia. 
En aquest àmbit ens dediquem a facilitar i capacitar les funcions del sistema respiratori, treballant de la mà amb els tractaments mèdics/farmacològics. 
Ajudarem a eliminar les secrecions, incrementar la capacitat respiratoria, millorar la qualitat de vida dels pacients i  reduïr i/o evitar les complicacions derivades d’aquest tipus de patologies.

Altres disciplines

Per tal d’oferir-vos un servei integral, col·laborem amb diverses professionals de diferents àmbits i primer nivell que presten servei a les instal·lacions de Moviment Nat.

No trobes el que busques? No saps què escollir?

T'assessorem sense cap compromís!

Truca'ns!

Ens trobaràs de dilluns a divendres
al 93 727 68 95 i al 651 81 63 14

Entrevista gratuïta

En 15 minuts analitzarem el teu cas i t'ajudarem a escollir els serveis que més et convenen.
Pots venir personalment o connectar-te online amb les nostres professionals.

Escriu-nos!

Per email a info@movimentnat.com
 o per Whatsapp al 651 81 63 14

No trobes el que busques?
No saps què escollir?
T’assessorem!

Truca'ns!

Ens trobaràs de dilluns a divendres
al 93 727 68 95 i al 651 81 63 14

Entrevista gratuïta

En 15 minuts analitzarem el teu cas i t'ajudarem a escollir els serveis que més et convenen. Pots venir personalment o connectar-te online amb les nostres professionals.

Escriu-nos!

Per email a info@movimentnat.com
 o per Whatsapp al 651 81 63 14