BABY-LED WEANING – BEGOÑA PRATS

BABY-LED WEANING – BEGOÑA PRATS

El Baby-Led Weaning, o BLW, és un mètode d’alimentació per a nadons que consisteix a, a partir dels sis mesos, introduir aliments sòlids perquè mengi per si mateix i…

Espereu, espereu! Aliments sòlids? Un nadó de sis mesos menjant per si mateix?!

És clar! Si li donem els aliments adequats per a la seva edat, cuinats segons les seves necessitats, el nadó aprèn a regular allò que menja de forma natural, millora la seva psicomotricitat fina, desenvolupa una relació saludable amb els aliments i fins i tot menja amb vosaltres. A què sona bé?

Sí, sí. És clar, però…

Res de peròs! Tens entre les teves mans l’oportunitat perfecta d’ajudar-lo a descobrir el menjar de manera divertida i en família. A més, em tens a mi: resoldre els teus dubtes sobre el Baby-Led Weaning i et proposo 70 receptes de dinars, sopars i rebosteria. A què estàs esperant? Et garanteixo que els resultats et sorprendran. Anem per això!

A partir dels sis mesos el teu bebè pot començar a menjar aliments sòlids per complementar els nutrients de la llet materna o de fórmula.

El Baby-Led Weaning proposa oblidar-se de purés i farinetes i oferir al nadó aliments sòlids cuinats de manera òptima perquè es pugui alimentar per si mateix.

Característiques

· Idioma: Castellà.

· Nombre de pàgines: 192.

· Edat Recomanada: Adults.

· Editorial: Grijalvo.

18,90

Disponibilitat: Només en queden 2 en estoc

No trobes el que busques?
No saps què escollir?
T’assessorem!

Truca'ns!

Ens trobaràs de dilluns a divendres
al 93 727 68 95 i al 651 81 63 14

Entrevista gratuïta

En 15 minuts analitzarem el teu cas i t'ajudarem a escollir els serveis que més et convenen. Pots venir personalment o connectar-te online amb les nostres professionals.

Escriu-nos!

Per email a info@movimentnat.com
 o per Whatsapp al 651 81 63 14