DOMINO PUZZLE ZOO

DOMINO PUZZLE ZOO

Aquest domino 2 en 1 és un divertit joc de reconeixement d’imatges i combinació de nombres. Cada peça del dòmino té dos costats. D’una banda, la targeta presenta part de 2 animals. D’altra banda, hi ha un joc de dòmino en bells colors.

DOMINO: estudia totes les peces i col·loca cap per avall sobre la taula. Cada jugador rep 6 peces. Col·loca les restants en una pila i gira una peça sobre la taula per començar el joc. Comença el jugador més jove. El jugador ha de fer coincidir una de les seves cartes amb les que ja són a la taula. Cada nova carta es pot col·locar a el principi o a la fi de la “serp” de les cartes. Si un jugador no pot col·locar cap de les seves fitxes, roba una de la pila. Si aquesta fitxa és una coincidència, el jugador pot col·locar-la a la taula immediatament. Si no, deixarà aquesta peça amb les seves altres fitxes. El primer jugador que no tingui fitxes de dòmino serà el guanyador.

PUZZLE: cada targeta té dues peces d’animals. Els nens primer han de reconèixer als animals i després connectar la targeta que completa correctament una de les dues imatges d’animals a la taula. Aquest joc enforteix el desenvolupament visual dels teus fills. El color de fons també pot ajudar els nens petits a descobrir les combinacions. Només hi ha una manera de connectar a tots els animals. Podeu trobar l’exemple en aquest quadre.

Edat recomanada: + 3 anys

12,00

Disponibilitat: En estoc

No trobes el que busques?
No saps què escollir?
T’assessorem!

Truca'ns!

Ens trobaràs de dilluns a divendres
al 93 727 68 95 i al 651 81 63 14

Entrevista gratuïta

En 15 minuts analitzarem el teu cas i t'ajudarem a escollir els serveis que més et convenen. Pots venir personalment o connectar-te online amb les nostres professionals.

Escriu-nos!

Per email a info@movimentnat.com
 o per Whatsapp al 651 81 63 14