ENRABIATS – MIRIAM TIRADO (CAT)

ENRABIATS – MIRIAM TIRADO (CAT)

Un llibre que ens ajudarà a fer front a les enrabiades dels nostres fills amb consciència, humor i amor.

Les enrabiades dels nostres fills ens descol·loquen i ens fan perdre els nervis. Fins i tot posen a prova la paciència dels parells més conscients i respectuosos. Però aquestes enrabiades també ens poden ajudar a saber què els passa.

Aquest llibre no pretén donar lliçons sobre com podem posar fi a les enrabiades dels nostres fills. Més aviat ens fa contemplar-los com una gran oportunitat de creixement i aprenentatge personal. Des de la seva experiència com a mare de dos fills i experta en criança conscient, Míriam Tirado ens dóna consells i eines per educar els més petits de la casa des d’una altra perspectiva, més serena, respetuosa i amb sentit de l’humor .

Aprendrem a relacionar-nos amb els nens d’una manera mes efectiva, recorrent al joc ia la imaginació; a desenvolupar l’empatia i acceptar les enrabiades com una part fonamental del creixement i revisar les nostres idees sobre la infància, les nostres projeccions i expectatives. I tot això ho aprendrem amb l’objectiu de créixer en respecte, consciència i amor, perquè puguem ajudar millor els nostres fills i filles al seu camí vital.

17,90

Disponibilitat: En estoc

No trobes el que busques?
No saps què escollir?
T’assessorem!

Truca'ns!

Ens trobaràs de dilluns a divendres
al 93 727 68 95 i al 651 81 63 14

Entrevista gratuïta

En 15 minuts analitzarem el teu cas i t'ajudarem a escollir els serveis que més et convenen. Pots venir personalment o connectar-te online amb les nostres professionals.

Escriu-nos!

Per email a info@movimentnat.com
 o per Whatsapp al 651 81 63 14