GANIVET D’AUTONOMIA INFANTIL VERD

GANIVET D’AUTONOMIA INFANTIL VERD

KiddiKutter és una marca australiana nascuda amb l’objectiu de proporcionar ganivets segurs als nens perquè aquests puguin ajudar en la cuina o tallar el seu propi menjar a l’hora d’asseure’s en la taula.

En el món actual, promoure una alimentació sana entre els més joves és més important que mai. Un dels millors llocs per a encendre la imaginació del teu fill és en la cuina al costat de tu. Evidentment, no podràs evitar preocupar-te per les eines afilades que hi ha allí, així que KiddiKutter té com a objectiu canviar això. Amb els seus ganivets podràs compartir l’experiència de preparar el menjar amb els teus fills, alhora que aprenen amb seguretat.

La seva fulla de serra arrodonida no està afilada, però estan dissenyats perquè amb un moviment de serrar, puguin tallar la majoria dels aliments que un ganivet normal pugui partir.

L’edat a la qual els nens comencen a voler aprendre a cuinar varia de l’un a l’altre, igual que les seves habilitats. En tots els casos, sempre és millor començar amb fruites i verdures més tendres, especialment per als més precoços. I no cal preocupar-se per la trencadissa, és part de la diversió!

Els ganivets de KiddiKutter ofereixen molts beneficis: aprendre a utilitzar-los millora les habilitats motrius i fomenta l’autonomia, involucra al nen en les rutines familiars, permet que imiti, la qual cosa és la principal font d’aprenentatge dels nens. A més, la majoria dels nens estan més disposats a provar aliments nous si els han preparat ells mateixos, no és genial?

Podràs triar el color que més li agradi al teu fill, i gaudir i aprendre en família a cuinar. Què mengem avui?

els ganivets de KiddiKutter estan fabricats amb acer inoxidable molt durador. Com no té tall, la fulla no s’esmussa, així que es podrà utilitzar durant molt de temps i fins i tot podrà estar en la família durant generacions.

El mànec està fabricat de manera ergonòmica amb un material totalment lliure de BPA i qualsevol altra substància nociva per a la salut.

A més, s’han assegurat que aquests ganivets passen estrictes controls de qualitat i seguretat europeus i australians que certifiquen la seva aptitud per a l’ús per nens i per a estar en contacte amb els aliments.

13,95

Esgotat

No trobes el que busques?
No saps què escollir?
T’assessorem!

Truca'ns!

Ens trobaràs de dilluns a divendres
al 93 727 68 95 i al 651 81 63 14

Entrevista gratuïta

En 15 minuts analitzarem el teu cas i t'ajudarem a escollir els serveis que més et convenen. Pots venir personalment o connectar-te online amb les nostres professionals.

Escriu-nos!

Per email a info@movimentnat.com
 o per Whatsapp al 651 81 63 14