GUÍA PARA UN EMBARAZO CONSCIENTE – LAIA CASADEVALL

GUÍA PARA UN EMBARAZO CONSCIENTE – LAIA CASADEVALL

El llibre que reivindica una maternitat informada i el dret de decidir de la dona embarassada.

Cada cop són més les dones que busquen un canvi en l’atenció que reben durant l’embaràs i el part.

Aquest llibre és un manual d’informació i divulgació al voltant de l’embaràs, el part i el puerperi en el nostre context actual. Una eina on trobaràs informació veraç, objectiva i científica sobre tot aquest procés vital, i que t’ajudarà a prendre el control i el protagonisme del teu embaràs amb les teves pròpies decisions.

“Encara que la majoria de les dones haurien de poder assolir el final de la gestació amb la consideració d’embaràs normal, la realitat és que poques arriben a terme sense haver passat per massa proves o intervencions [#]. Un procés que sol experimentar-se com una carrera d’obstacles i que sovint les dones viuen amb ansietat i incertesa, quan s’hauria de viure des de la informació i la confiança.”

Ressenya:

“El primer dret que tenim com a éssers humans és el dret a un naixement respectat. Aquest llibre pot canviar la teva vida.”

Tania García, autora d’Educar sense perdre els nervis i Germans

17,90

Disponibilitat: En estoc

No trobes el que busques?
No saps què escollir?
T’assessorem!

Truca'ns!

Ens trobaràs de dilluns a divendres
al 93 727 68 95 i al 651 81 63 14

Entrevista gratuïta

En 15 minuts analitzarem el teu cas i t'ajudarem a escollir els serveis que més et convenen. Pots venir personalment o connectar-te online amb les nostres professionals.

Escriu-nos!

Per email a info@movimentnat.com
 o per Whatsapp al 651 81 63 14