MAMA SLOW – ELIZABETH GONZÁLEZ

MAMA SLOW – ELIZABETH GONZÁLEZ

Vols saber com alimentar-te abans de quedar-te embarassada per potenciar la teva fertilitat i que tot surti bé? Com alleujar els símptomes de l’embaràs i el postpart per tenir cura de tu i del teu nadó gràcies a la nutrició? Com educar els teus fills des del principi de les seves vides en una relació sana amb el menjar?

La guia de nutrició per cuidar-te i cuidar el teu bebè en totes les etapes de la maternitat.

Després d’haver acompanyat centenars de pacients durant la seva maternitat i viure la meva pròpia, mai no ha deixat de fascinar-me el gran poder de la nutrició en cada etapa -la fertilitat, l’embaràs i el postpart i la lactància-, així com el gran repte de la alimentació del teu bebè.

En aquest llibre trobaràs una completa guia, exhaustiva en allò científic però també plena de calor i cura, perquè siguis la millor aliada del teu organisme i del dels teus fills en un dels moments clau de les vostres vides, per aprendre com fer servir el vostre favor cada aliment, provar receptes.

18,90

Disponibilitat: Només en queden 1 en estoc

No trobes el que busques?
No saps què escollir?
T’assessorem!

Truca'ns!

Ens trobaràs de dilluns a divendres
al 93 727 68 95 i al 651 81 63 14

Entrevista gratuïta

En 15 minuts analitzarem el teu cas i t'ajudarem a escollir els serveis que més et convenen. Pots venir personalment o connectar-te online amb les nostres professionals.

Escriu-nos!

Per email a info@movimentnat.com
 o per Whatsapp al 651 81 63 14