TARGETES DE FOTOS D’EMBARÀS

TARGETES DE FOTOS D’EMBARÀS

Les targetes de marcador de fites d’embaràs setmanals de Pearhead són l’accessori fotogràfic perfecte per a capturar moments d’embaràs al llarg de cada trimestre i crear records de bebè que li encantarà mirar cap endarrere durant els pròxims anys.

Les targetes fotogràfiques de fites de fusta són neutres quant al gènere, la qual cosa les fa perfectes per a les mares que esperen una nena o un nen!

Aquest conjunt inclou 8 targetes fotogràfiques de doble cara gravades amb “8 setmanes”, “12 setmanes”, “16 setmanes”, “20 setmanes”, “24 setmanes”, “28 setmanes”, “30 setmanes”, “32 setmanes” “34 setmanes”, “36 setmanes”, “38 setmanes”, “40 setmanes”, “bebè pròximament”, “hola món”, “és un nen” i “és una nena”.

Una vegada que arribi el seu petit, creï un adorable anunci de bebè per a compartir amb amics i familiars en les xarxes socials. Aquestes targetes fotogràfiques de fites d’embaràs i bebè són el complement perfecte per a qualsevol llista de regals de baby shower.

12,95

Disponibilitat: Només en queden 1 en estoc

No trobes el que busques?
No saps què escollir?
T’assessorem!

Truca'ns!

Ens trobaràs de dilluns a divendres
al 93 727 68 95 i al 651 81 63 14

Entrevista gratuïta

En 15 minuts analitzarem el teu cas i t'ajudarem a escollir els serveis que més et convenen. Pots venir personalment o connectar-te online amb les nostres professionals.

Escriu-nos!

Per email a info@movimentnat.com
 o per Whatsapp al 651 81 63 14