ULLERES DE SOL 6+ ANYS ROSA

ULLERES DE SOL 6+ ANYS ROSA

Els nens passen gairebé el doble de temps al sol que els adults i moltes vegades oblidem que els seus ulls, en ser joves, són més susceptibles al mal pel sol perquè tenen les pupil·les més grans i el cristal·lí més transparent.

Amb això en ment, les ulleres de sol Babiators ofereixen protecció completa davant els raigs UVA i UVB amb les seves lents de categoria 3, que estan dissenyades per a ambients assolellats i de lluminositat bastant alta, bloquejant fins a un 90% de la llum.

Per a comoditat dels petits, la muntura està fabricada amb un material suau i lleuger. A més, és molt flexible, la qual cosa permet que s’adaptin a la cara i el cap del nen fàcilment i amb molt de confort.

Com hi ha molts models, el teu fill podrà triar el que més li agradi. No et guiïs pel color del cristall, ja que tots ells tenen els mateixos filtres, que és l’important. El teu nen podrà triar cristalls de mirall o tradicionals segons li sembli i tu tindràs la seguretat que els seus ulls estan totalment protegits amb qualsevol d’ells.

Lents Babiators, qualitat i comoditat

Per a garantir la protecció dels ulls, Babiators utilitza en les seves ulleres cristalls UV400, que ofereixen un 100% de cobertura contra els raigs UVA i UVB. A més, són sotmesos a rigorosos controls per a confirmar que siguin segures per al teu fill. A més, aquestes lents són resistents al trencament, encara que les dobleguin, retorcin o trepitgin.

La muntura, d’altra banda, està fabricada en goma flexible, resistent als impactes, que s’ajusta a la fesomia cranial de cada nen. No hi haurà perill que parteixin les patilles o es trenqui la muntura en caure’s.

Finalment, encara que es tracta d’un producte estatunidenc, passa pels controls de qualitat de la Unió Europea, la qual cosa garanteix que compleix amb la legislació vigent en matèria de puericultura, proporcionant, així, una seguretat extra.

23,99

Disponibilitat: Només en queden 1 en estoc

No trobes el que busques?
No saps què escollir?
T’assessorem!

Truca'ns!

Ens trobaràs de dilluns a divendres
al 93 727 68 95 i al 651 81 63 14

Entrevista gratuïta

En 15 minuts analitzarem el teu cas i t'ajudarem a escollir els serveis que més et convenen. Pots venir personalment o connectar-te online amb les nostres professionals.

Escriu-nos!

Per email a info@movimentnat.com
 o per Whatsapp al 651 81 63 14