LLUM NOCTURNA ESTRELLA PABOBO BLAVA

LLUM NOCTURNA ESTRELLA PABOBO BLAVA

La llum nocturna multicolor blava PABOBO és un dispositiu notable dissenyat específicament per a crear un entorn relaxant i calmant per a bebès, ajudant en el seu descans i somni. Compta amb un disseny elegant i compacte, fent-lo una addició ideal a qualsevol habitació de nens o habitació.

Aquesta llum nocturna mostra una bella gamma de colors, incloent-hi blau, que es poden ajustar fàcilment per a adaptar-se a les preferències o necessitats del bebè. Amb un senzill sensor tàctil, els pares poden canviar fàcilment entre colors per a trobar la perfecta ambientació que ajudarà el seu petit a relaxar-se.

La llum nocturna blava PABOBO ofereix una lluentor suau i gentil que crea un ambient acollidor, fent-la perfecta per a alimentacions nocturnes o canvis de bolquers sense pertorbar el somni del bebè. Emet una llum delicada i intrusiva que serveix com un company de confiança durant la nit, assegurant que tant pares com bebès puguin navegar amb seguretat sense necessitat d’encendre llums brillants.

El que distingeix a aquesta llum nocturna és la seva funcionalitat automàtica. Equipada amb un sensor de llum intel·ligent, s’activarà automàticament en la foscor i s’apagarà quan hi hagi suficient llum ambiental a l’habitació. Aquesta característica la fa convenient per als pares, ja que no han de recordar apagar-la ni preocupar-se per malgastar energia.

La llum nocturna multicolor blava PABOBO també és portàtil, permetent als pares moure-la fàcilment segons sigui necessari. És sense fil, utilitzant bateries, fent-la pràctica per a viatjar o com a font de consol durant els viatges amb carro o vacances.

En general, la llum nocturna multicolor blava PABOBO és un company perfecte per a bebès i els seus pares. Crea un ambient pacífic i serè, ajudant els petits a relaxar-se i esvair-se en un somni reparador. Amb la seva bella gamma de colors, característiques fàcils d’usar i portabilitat, és un element essencial per a qualsevol habitació de nens o habitació compartida amb un bebè.

Els productes de Bebè de la marca Pabobo compten amb les millors qualitats de fabricació. Si aquestes interessat en Pabobo Luz nocturna Blava Estrella has de saber que les seves dimensions en la seva caixa original són 10x10x10 cm. i el seu pes és de 0.50 kg.. En aquests moments Pabobo Luz nocturna Blava Estrella es troba en estoc i al millor preu.

27,99

Disponibilitat: Només en queden 1 en estoc

No trobes el que busques?
No saps què escollir?
T’assessorem!

Truca'ns!

Ens trobaràs de dilluns a divendres
al 93 727 68 95 i al 651 81 63 14

Entrevista gratuïta

En 15 minuts analitzarem el teu cas i t'ajudarem a escollir els serveis que més et convenen. Pots venir personalment o connectar-te online amb les nostres professionals.

Escriu-nos!

Per email a info@movimentnat.com
 o per Whatsapp al 651 81 63 14