LLUM NOCTURNA ESTRELLA PABOBO GRANA

LLUM NOCTURNA ESTRELLA PABOBO GRANA

La llum nocturna PABOBO Garrate Star Multicolor està especialment dissenyada per a bebès, amb la finalitat de crear un ambient relaxant i tranquil per a promoure un somni reparador. Aquesta llum nocturna compta amb un disseny en forma d’estrella únic, que emet una llum suau i difusa que omple l’habitació amb una atmosfera acollidora.

La llum nocturna PABOBO Garrate Star Multicolor està específicament dissenyada per a satisfer les necessitats dels bebès, proporcionant-los un sentit de seguretat durant la nit. Ofereix diversos colors per a triar, la qual cosa millora encara més l’ambient relaxant en la foscor. Els tons suaus ajuden a crear un entorn pacífic, ajudant els bebès a sentir-se més relaxats i assegurances.

Amb el seu disseny fàcil d’usar, aquesta llum nocturna per a bebès no requereix cap instal·lació complicada. Funciona amb bateria, permetent una facilitat de transport i flexibilitat. Ja sigui que s’utilitzi en la guarderia, el dormitori o durant els viatges, els pares poden portar i usar-lo amb comoditat on sigui necessari. La grandària compacta i la naturalesa lleugera de la llum nocturna la fan un accessori convenient per als pares.

La llum nocturna PABOBO Garrate Star Multicolor està equipada amb un sensor automàtic, que li permet encendre’s espontàniament quan detecta foscor. Aquesta característica garanteix que el bebè mai es quedi en completa foscor, proporcionant una llum tènue durant tota la nit, sense pertorbar el seu somni. A més, el baix consum d’energia d’aquesta llum nocturna garanteix un ús de llarga durada sense la molèstia de reemplaçaments de bateria freqüents.

Els pares poden estar segurs que la llum nocturna PABOBO Garrate Star Multicolor prioritza la seguretat. Aquesta llum nocturna per a bebès està feta de materials duradors i no tòxics, garantint que sigui amigable amb els bebès i sense mal. Les seves vores suaus i el seu disseny compacte també eviten qualsevol risc de lesió.

En general, la llum nocturna PABOBO Garrate Star Multicolor és una opció de confiança i pràctica per als pares que busquen crear un ambient tranquil i pacífic per als seus bebès durant l’hora de ficar-se al llit. La seva simplicitat, els seus tranquil·litzadors colors i les seves característiques de seguretat ho fan un accessori essencial per a promoure un somni reparador i sense interrupcions per al petit.

27,99

Disponibilitat: Només en queden 1 en estoc

No trobes el que busques?
No saps què escollir?
T’assessorem!

Truca'ns!

Ens trobaràs de dilluns a divendres
al 93 727 68 95 i al 651 81 63 14

Entrevista gratuïta

En 15 minuts analitzarem el teu cas i t'ajudarem a escollir els serveis que més et convenen. Pots venir personalment o connectar-te online amb les nostres professionals.

Escriu-nos!

Per email a info@movimentnat.com
 o per Whatsapp al 651 81 63 14